Behandlinger for mænd

Behandlinger for mænd

Voksbehandling mænd i København

Effektiv og skånsom hårfjerning til mænd

Fortjener du at blive forkælet med en lækker og blid voksbehandling fra byens mest specialiserede behandlere?

Hos La Petite Clinique tilbyder vi hårfjerning til mænd med den populære sugaring voksbehandling, som er velegnet til brug på hele kroppen. Vores behandlere sikrer, at du er i gode hænder før, under og efter din sukker voksbehandling.

Priser

 • Ryg uden skulderparti
  469,-
 • 1/2 ben
  599,-
 • 1/1 ben
  839,-
 • 1/1 ben
  900,-
  inkl. baller
 • Arm
  480,-
 • Armhuler
  199,-
 • Baller
  420,-
 • Bryst
  420,-
 • Bryst/mave
  589,-
 • Forming af bryn
  239,-
  inkl. klipning
 • Kinder
  180,-
 • Mave
  420,-
 • Næsebor
  180,-
 • Ryg og skulder
  589,-
 • Skulder
  299,-
 • Øre
  180,-

Voksebehandling mænd

Hår på ryggen, skuldre og bryst? Vi tilbyder professionel voksbehandling til mænd i København på hele kroppen – intim voksning til mænd klarer vi også. Voksbehandlingen efterlader huden dejlig blød og uden stubbe – og så vil du være efterladt hårfri i flere uger efterfølgende.

Tiden er forbi, hvor det kun er kvinder, som benytter sig af voksbehandling. I klinikken har vi allerede flere tilfredse mandlige kunder, som kommer igen og igen. Og er du ny kunde introducerer vi dig gerne til, hvordan hårfjerning med voks fungerer, når du er mand.

Vores erfaring er, at den mest effektive behandling af hårfjerning til mænd er voksbehandling, fordi huden efterlades fin, glat og ugeneret efterfølgende – og med et resultat som holder i flere uger. Bruger man en skraber eller barbermaskine bliver hårene kun skåret over og vokser derfor også ud kort tid efter. Mange oplever også typisk gener ved eksempelvis indgroede hår eller røde knopper ved almindelige barbering.

Fordelen ved at bruge voks er, at hårene bliver fjernet ved roden, så der også går længere tid inden hårene vokser ud igen. Desuden betyder det også, at de nye hår vil være bløde og derfor ikke føles stikkende, når man stryger håndfladen over huden.

Får du lavet regelmæssige behandlinger vil du mærke, at hårvæksten reduceres betydeligt og at de vil føles blødere og blødere efter hver behandling. Efter et stykke tid med regelmæssige behandlinger vil du efterfølgende opleve et mindre behov for voksning, som derfor kun vil være nødvendigt i et mindre omfang end ved de første behandlinger.

For mange mænd kan det være en stor gene at have hår på både skuldre og ryg – som tilmed er besværlige områder på kroppen at tilgå på egen hånd. Bruger du på nuværende tidspunkt en trimmer, vil du også opleve, at hårene allerede er vokset ud igen efter få dage – og så kan du starte forfra.

Prøv også

Får du i stedet vokset områderne af en professionel voksbehandler, så behøver du kun at få det gjort ca. hver 6. uge. Og du vil få en blød og lækker hud, som hvis du ikke havde hår på ryggen, skuldre eller lænd.
Skal du eksempelvis have foretaget voks af ryg og skuldre bliver hårene trukket ud ved roden, så du er sikker på, at der går et stykke tid inden de vokser ud igen.
Efter behandlingen vil huden måske føles øm, men det går væk indenfor kort tid. Efterfølgende vil du opleve en blød hud uden hårvækst. Vores behandlere vil også instruere dig i, hvordan du skal efterbehandle, hvis der er behov for dette.

Intim hårfjerning kan være, ja intimt. Vores behandlere er meget professionelle og tilbyder gerne voksning til mænd, der ønsker at få fjernet hårene i de nedre regioner. Vores behandlere har prøvet det mange gange før og ingen udfordring er for ”intim”. Synes du, at din behåring er blevet for voldsom eller ude af kontrol, eller du bare godt kan lide det glatte look, så tilbyder vi blandt andet også brasiliansk voksbehandling, hvor en stribe af hår til navlen bliver efterladt. En Braziliansk voksbehandling til mænd oplever vi er en meget populær behandlingsform, fordi du ikke efterlades helt hårløs, men stadig får lov at beholde lidt. Vil du i stedet gerne have en komplet glatbarbering kaldes det en Hollywood Ved online bestilling kan du på nuværende tidspunkt ikke vælge mellem vores forskellige intime voksbehandlinger, men aftaler det i stedet med din behandler, når du ankommer til din tid i klinikken.

Book tid til hårfjerning i København

Ønsker du en tid til hårfjerning, så book en tid online eller besøg vores klinik i Frederiksborggade 37 i København og hør nærmere om dine muligheder for effektiv hårfjerning. Vores erfarne personale sørger for, at du får lige præcis den type behandling som passer til din hud og behov.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen eller vores andre behandlinger, er du også meget velkommen til at skrive til os gennem formularen her.

Forkæl en du holder af

Køb et gavekort

Skal du forkæle en du har kær? Har de fortjent lidt ekstra? Trænger de til selvforkælelse? Det er ikke nemt at købe den perfekte gave, men hos La Petite Clinique kan du sikre dig en gave modtageren bliver glad for! Køb et gavekort til vores salon, og lad modtageren selv bestemme hvad det er de lige trænger til.