Voks­behandling & sugaring

Voksbehandling & sugaring

Voksbehandling København

Voksbehandling i hjertet af København

Ønsker du flotte og glatte ben, som er klar til kjolen, lårkort eller turen sydpå?

Hårfjerning med voks er en hurtig, skånsom og billig måde at fjerne uønsket hårvækst på ben, arme og i bikinilinje – og så kan du få glæde af resultatet i flere uger.

Priser

 • ½ ben
  659,-
  med wax & bikini linje med sugaring
 • ½ ben
  719,-
  med wax & Brasiliansk/Hollywood med sugaring (fast klient)
 • ½ ben
  839,-
  med wax & Brasiliansk/Hollywood med sugaring (ny klient)
 • 1/1 ben
  779,-
  med wax & Bikini linje med sugaring
 • 1/1 ben
  839,-
  med wax & Brasiliansk/Hollywood (fast klient)
 • 1/1 ben
  959,-
  med wax & Brasiliansk/Hollywood (ny klient)

Voksbehandling i København

Hos La Petite Clinique tilbyder vi voksning af ben, arme, armhuler og intime områder i København, nær Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Amager.

En voksbehandling er en behandling, hvor uønsket hårvækst fjernes med roden, så du forbliver hårfri i en længere periode end ved brug af en traditionel skraber. Fordi hårene bliver fjernet med roden, vil der også gå længere tid inden de kommer frem igen. Når hårene vokser ud igen, vil de føles meget bløde og fine, eftersom hårene er ”nye”. Modsat når du mærker stubbe efter du har barberet dig med en skraber.

Fjernelse af uønsket hårvækst med voks er ikke en permanent løsning, men får du det gjort regelmæssigt vil fremkomsten af nye hår også reduceres betydeligt, så du ikke behøver at få lavet behandlingerne så ofte. Det siges at ca. 5% af hårene ved en voksbehandling aldrig vokser ud igen, hvilket er derfor at mange oplever, at antallet af nye hår bliver mindre og mindre for hver behandling.Ønsker du voksning af ben, arme, brasiliansk voks eller er du mere til en hollywood, så tilbyder vi behandlingen her i klinikken. Vi bruger kun naturvoks, så voksbehandlingen bliver så skånsom som mulig for din hud.

Voksbehandlingerne der tilbydes i La Petite Clinique

Mange oplever indgroede hår, røde knopper og stubbe allerede dagen efter barbering af bikinilinje med skraber. Vil du gerne undgå det og i stedet have en blød hud efter barbering af de nedre regioner? Så er bikini voks lige noget for dig.

I takt med, at der de seneste par år er kommet mere fokus på personlig kropspleje og hygiejne vælger flere og flere også at få lavet en intim voksbehandling. Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have voks af bikinilinje. Måske er det en overraskelse til manden, eller måske har det noget at gøre med hygiejne. Nogle vil gerne have fjernet det hele, hvor andre lader en stribe være tilbage. Det kan også være, at du bare ønsker at få rettet lidt til. Vi har flere behandlinger at vælge imellem, når det kommer til voksning af underlivet.

Prøv også

Hårfjerning på kroppen med sugaring

Hårfjerning i ansigtet med threading

Vi tilbyder både brasiliansk voksbehandling, hvor alle hår bliver fjernet undtagen en smal stribe eller trekant foran, men også Hollywood voksbehandling, som efterlader dig helt glatbarberet. Du kan ikke vælge hvilken behandling du gerne vil have, når du bestiller intim voksbehandling online, men fortæl din behandler inde på klinikken om det skal være Hollywood voksning eller Brasiliansk voskbehandling.

Er du meget sensitiv forneden anbefaler vi brasiliansk sugaring i stedet, da denne behandling er mere skånsom mod huden. Tag en snak med din behandler om, hvad der er bedst for dig.

En dybdevirkende behandling med en grundig dybderens. Behandlingen reducerer forekomsten af talg og urenheder.

Følgende indgår:

 • Afrens
 • Toner
 • Hudanalyse
 • Afrens m.passende produkt
 • Toner
 • AHA-peeling
 • Dybderens
 • Maske
 • Serum
 • Øjencream
 • Dagcream

Tid: 60 min

Efter voksbehandling

Efter du er blevet vokset er det vigtigt, at du behandler huden skånsomt, så du undgår eventuelle indgroede hår. Har du fået vokset dine ben er det vigtigt, at du bruger peeling, så der ikke dannes indgroede hår. Samtidig vil dine ben også se pænere ud og så vil de også føles glattere. Samtidig er det også en god ide at undgå creme med for meget parfume, selvbruner, samt direkte sol på området i de efterfølgende par dage.

Alle behandlinger bliver udført af en professionel kosmetolog i vores klinik i København, som også vil rådgive dig om efterbehandling umiddelbart efter behandlingen.
Besøg La Petite Clinique, hvis du har behov for voksning i København.

Hvis du har spørgsmål til hårfjerning med voks eller andre af vores behandlinger, kan du skrive til os via formularen her.

Forkæl en du holder af

Køb et gavekort

Skal du forkæle en du har kær? Har de fortjent lidt ekstra? Trænger de til selvforkælelse? Det er ikke nemt at købe den perfekte gave, men hos La Petite Clinique kan du sikre dig en gave modtageren bliver glad for! Køb et gavekort til vores salon, og lad modtageren selv bestemme hvad det er de lige trænger til.