Threading

Threading

Threading

Markante bryn med naturlige former

Øjenbryn fylder ikke meget i ansigtets symmetri, men gør alligevel en kæmpe forskel for at opnå det rette look. Bryn danner rammen om dit ansigt og fremhæver din naturlige skønhed.

Hos La Petite Clinique er vores behandlere specialiserede i threading og er din garanti for en 100 pct. smertefri behandling.

Priser

 • Overlæbe & hage
  239,-
  med tråd
 • Overlæbe
  149,-
  med tråd
 • Forming af bryn
  239,-
  med tråd

Threading

Hårfjerning med tråd

Vi tilbyder threading af dine bryn – hårfjerning med tråd – som er en metode, der er blevet praktiseret i flere århundreder. Metoden er både naturlig og meget præcis, og så er det blevet en meget populær form for hårfjerning de seneste år.

Threading af øjenbryn fjerner nemlig en hel række hår på én gang modsat pincetten som kun kan fjerne et enkelt hår af gangen. Resultatet af dette er mere markante øjenbryn, fordi brynet bliver formet efter en lige linje. Brynet opretholdes ligeledes med så naturlige former som muligt.

Book tid til threading i København

Ønsker du en tid til threading, så book en tid online eller besøg vores klinik i Frederiksborggade 37 i København og hør nærmere om vores behandlinger. Vores erfarne personale sørger for, at du får lige præcis den type behandling som passer til dig og dine behov.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen eller vores andre behandlinger, er du også meget velkommen til at skrive til os gennem formularen her.

Forkæl en du holder af

Køb et gavekort

Skal du forkæle en du har kær? Har de fortjent lidt ekstra? Trænger de til selvforkælelse? Det er ikke nemt at købe den perfekte gave, men hos La Petite Clinique kan du sikre dig en gave modtageren bliver glad for! Køb et gavekort til vores salon, og lad modtageren selv bestemme hvad det er de lige trænger til.