Bryn & vipper

Bryn & vipper

Bryn & vipper i København

Få flotte bryn og fyldige vipper

Trænger dine bryn og vipper til at blive frisket op?

Både farvning af bryn og vipper, samt retning af bryn kan være den enkle løsning, der gør hele forskellen – og så tager behandlingen ikke særlig lang tid.

Priser

 • Farvning af bryn
  190,-
 • Farvning af bryn
  289,-
  inkl. retning af bryn
 • Farvning af vipper
  229,-
 • Farvning af vippe og bryn
  469,-
  inkl. retning af bryn
 • Formning af bryn
  239,-

Threading

Hårfjerning med tråd

Vi tilbyder threading af dine bryn – hårfjerning med tråd – som er en metode, der er blevet praktiseret i flere århundreder. Metoden er både naturlig og meget præcis, og så er det blevet en meget populær form for hårfjerning de seneste år.

Threading af øjenbryn fjerner nemlig en hel række hår på én gang modsat pincetten som kun kan fjerne et enkelt hår af gangen. Resultatet af dette er mere markante øjenbryn, fordi brynet bliver formet efter en lige linje. Brynet opretholdes ligeledes med så naturlige former som muligt.

Book tid til bryn & vipper i København

Ønsker du en tid hos La Petite Cliniquw, så book en tid online eller besøg vores klinik i Frederiksborggade 37 i København og hør nærmere om vores behandlinger. Vores erfarne personale sørger for, at du får lige præcis den type behandling som passer til dig og dine behov.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen eller vores andre behandlinger, er du også meget velkommen til at skrive til os gennem formularen her.

Forkæl en du holder af

Køb et gavekort

Skal du forkæle en du har kær? Har de fortjent lidt ekstra? Trænger de til selvforkælelse? Det er ikke nemt at købe den perfekte gave, men hos La Petite Clinique kan du sikre dig en gave modtageren bliver glad for! Køb et gavekort til vores salon, og lad modtageren selv bestemme hvad det er de lige trænger til.