Voksbehandling
& Sugaring

Voksbehandling og Sugaring

Voksbehandling København

– voksbehandling i hjertet af København
Ønsker du flotte og glatte ben, som er klar til kjolen, lårkort eller turen sydpå? Hårfjerning med voks er en hurtig, skånsom og billig måde at fjerne uønsket hårvækst på ben, arme og i bikinilinje – og så kan du få glæde af resultatet i flere uger

½ ben med wax & bikini line med sugaring 499,00 kr.
Book online
½ ben med wax & Brasiliansk/Hollywood med sugaring (fast klient) 549,00 kr.
Book online
½ ben med wax & Brasiliansk/Hollywood med sugaring (ny klient) 649,00 kr.
Book online
1/1 ben med wax & Bikini line med sugaring 599,00 kr.
Book online
1/1 ben med wax & Brasiliansk/Hollywood (fast klient) 649,00 kr.
Book online
1/1 ben med wax & Brasiliansk/Hollywood (ny klient) 749,00 kr.
Book online


Bestil tid via tlf.
Mobil: 30303064
Hovednr.: 32205098

Åbningstider

Mandag (lige uger*)

14:00 – 18:00*

Tirsdag

10:00 – 19:00

Onsdag

10:00 – 19:00

Torsdag

10:00 – 19:00

Fredag

10:00 – 19:00

Lørdag

10:00 – 16:00

Søndag

Lukket

Voksbehandling i København

Hos La Petite Clinique tilbyder vi voksning af ben, arme, armhuler og intime områder i København, nær Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Amager.
En voksbehandling er en behandling, hvor uønsket hårvækst fjernes med roden, så du forbliver hårfri i en længere periode end ved brug af en traditionel skraber. Fordi hårene bliver fjernet med roden, vil der også gå længere tid inden de kommer frem igen. Når hårene vokser ud igen, vil de føles meget bløde og fine, eftersom hårene er ”nye”. Modsat når du mærker stubbe efter du har barberet dig med en skraber.

Fjernelse af uønsket hårvækst med voks er ikke en permanent løsning, men får du det gjort regelmæssigt vil fremkomsten af nye hår også reduceres betydeligt, så du ikke behøver at få lavet behandlingerne så ofte. Det siges at ca. 5% af hårene ved en voksbehandling aldrig vokser ud igen, hvilket er derfor at mange oplever, at antallet af nye hår bliver mindre og mindre for hver behandling.
Ønsker du voksning af ben, arme, brasiliansk voks eller er du mere til en hollywood, så tilbyder vi behandlingen her i klinikken. Vi bruger kun naturvoks, så voksbehandlingen bliver så skånsom som mulig for din hud.

Intim voksbehandling

Mange oplever indgroede hår, røde knopper og stubbe allerede dagen efter barbering af bikinilinje med skraber. Vil du gerne undgå det og i stedet have en blød hud efter barbering af de nedre regioner? Så er bikini voks lige noget for dig.

I takt med, at der de seneste par år er kommet mere fokus på personlig kropspleje og hygiejne vælger flere og flere også at få lavet en intim voksbehandling. Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have voks af bikinilinje. Måske er det en overraskelse til manden, eller måske har det noget at gøre med hygiejne. Nogle vil gerne have fjernet det hele, hvor andre lader en stribe være tilbage. Det kan også være, at du bare ønsker at få rettet lidt til. Vi har flere behandlinger at vælge imellem, når det kommer til voksning af underlivet.

Prøv også
Hårfjerning på kroppen med
 » sugaring «
Hårfjerning i ansigtet med » threading «

Hollywood og brasiliansk voksbehandling

Vi tilbyder både brasiliansk voksbehandling, hvor alle hår bliver fjernet undtagen en smal stribe eller trekant foran, men også Hollywood voksbehandling, som efterlader dig helt glatbarberet. Du kan ikke vælge hvilken behandling du gerne vil have, når du bestiller intim voksbehandling online, men fortæl din behandler inde på klinikken om det skal være Hollywood voksning eller Brasiliansk voskbehandling.
Er du meget sensitiv forneden anbefaler vi brasiliansk sugaring i stedet, da denne behandling er mere skånsom mod huden. Tag en snak med din behandler om, hvad der er bedst for dig.

Efter voksbehandling

Efter du er blevet vokset er det vigtigt, at du behandler huden skånsomt, så du undgår eventuelle indgroede hår. Har du fået vokset dine ben er det vigtigt, at du bruger peeling, så der ikke dannes indgroede hår. Samtidig vil dine ben også se pænere ud og så vil de også føles glattere. Samtidig er det også en god ide at undgå creme med for meget parfume, selvbruner, samt direkte sol på området i de efterfølgende par dage.

Alle behandlinger bliver udført af en professionel kosmetolog i vores klinik i København, som også vil rådgive dig om efterbehandling umiddelbart efter behandlingen.
Besøg La Petite Clinique, hvis du har behov for voksning i København.