Behandlinger
for mænd

Behandlinger for mænd

Voksbehandling mænd i København

– Effektiv og skånsom hårfjerning til mænd
Fortjener du at blive forkælet med en lækker og blid voksbehandling fra byens mest specialiserede behandlere? Hos La Petite Clinique tilbyder vi hårfjerning til mænd med den populære sugaring voksbehandling, som er velegnet til brug på hele kroppen. Vores behandlere sikrer, at du er i gode hænder før, under og efter din sukker voksbehandling.

Ryg uden skulderparti 390,00 kr.
Book online her
½ ben 400,00 kr.
Book online her
1/1 ben 600,00 kr.
Book online her
1/1 ben inkl. baller 750,00 kr.
Book online her
Arm 400,00 kr.
Book online her
Armhuler 150,00 kr.
Book online her
Baller 350,00 kr.
Book online her
Bryst 350,00 kr.
Book online her
Bryst/mave 450,00 kr.
Book online her
Formning af bryn inkl. klipning 150,00 kr.
Book online her
Kinder 150,00 kr.
Book online her
Mave 300,00 kr.
Book online her
Næsebor 150,00 kr.
Book online her
Ryg & Skulder 450,00 kr.
Book online her
Skulder 200,00 kr.
Book online her
Øre 150,00 kr.
Book online her

 


Bestil tid via tlf.
Mobil: 30303064
Hovednr.: 32205098

Åbningstider

Mandag (lige uger*)

14:00 – 18:00*

Tirsdag

10:00 – 19:00

Onsdag

10:00 – 19:00

Torsdag

10:00 – 19:00

Fredag

10:00 – 19:00

Lørdag

10:00 – 16:00

Søndag

Lukket

Voksbehandling mænd

Hår på ryggen, skuldre og bryst? Vi tilbyder professionel voksbehandling til mænd i København på hele kroppen – intim voksning til mænd klarer vi også. Voksbehandlingen efterlader huden dejlig blød og uden stubbe – og så vil du være efterladt hårfri i flere uger efterfølgende.

Tiden er forbi, hvor det kun er kvinder, som benytter sig af voksbehandling. I klinikken har vi allerede flere tilfredse mandlige kunder, som kommer igen og igen. Og er du ny kunde introducerer vi dig gerne til, hvordan hårfjerning med voks fungerer, når du er mand.

Vores erfaring er, at den mest effektive behandling af hårfjerning til mænd er voksbehandling, fordi huden efterlades fin, glat og ugeneret efterfølgende – og med et resultat som holder i flere uger. Bruger man en skraber eller barbermaskine bliver hårene kun skåret over og vokser derfor også ud kort tid efter. Mange oplever også typisk gener ved eksempelvis indgroede hår eller røde knopper ved almindelige barbering.

Fordelen ved at bruge voks er, at hårene bliver fjernet ved roden, så der også går længere tid inden hårene vokser ud igen. Desuden betyder det også, at de nye hår vil være bløde og derfor ikke føles stikkende, når man stryger håndfladen over huden.
Får du lavet regelmæssige behandlinger vil du mærke, at hårvæksten reduceres betydeligt og at de vil føles blødere og blødere efter hver behandling. Efter et stykke tid med regelmæssige behandlinger vil du efterfølgende opleve et mindre behov for voksning, som derfor kun vil være nødvendigt i et mindre omfang end ved de første behandlinger.

Voks af skuldre, ryg og lænd

For mange mænd kan det være en stor gene at have hår på både skuldre og ryg – som tilmed er besværlige områder på kroppen at tilgå på egen hånd. Bruger du på nuværende tidspunkt en trimmer, vil du også opleve, at hårene allerede er vokset ud igen efter få dage – og så kan du starte forfra.

Prøv også
Hårfjerning på kroppen med
 » sugaring «
Hårfjerning i ansigtet med » threading «

Får du i stedet vokset områderne af en professionel voksbehandler, så behøver du kun at få det gjort ca. hver 6. uge. Og du vil få en blød og lækker hud, som hvis du ikke havde hår på ryggen, skuldre eller lænd.

Skal du eksempelvis have foretaget voks af ryg og skuldre bliver hårene trukket ud ved roden, så du er sikker på, at der går et stykke tid inden de vokser ud igen. Efter behandlingen vil huden måske føles øm, men det går væk indenfor kort tid. Efterfølgende vil du opleve en blød hud uden hårvækst. Vores behandlere vil også instruere dig i, hvordan du skal efterbehandle, hvis der er behov for dette.

Intim voksbehandling til mænd

Intim hårfjerning kan være, ja intimt. Vores behandlere er meget professionelle og tilbyder gerne voksning til mænd, der ønsker at få fjernet hårene i de nedre regioner. Vores behandlere har prøvet det mange gange før og ingen udfordring er for ”intim”.

Synes du, at din behåring er blevet for voldsom eller ude af kontrol, eller du bare godt kan lide det glatte look, så tilbyder vi blandt andet også brasiliansk voksbehandling, hvor en stribe af hår til navlen bliver efterladt. En Braziliansk voksbehandling til mænd oplever vi er en meget populær behandlingsform, fordi du ikke efterlades helt hårløs, men stadig får lov at beholde lidt. Vil du i stedet gerne have en komplet glatbarbering kaldes det en Hollywood

Ved online bestilling kan du på nuværende tidspunkt ikke vælge mellem vores forskellige intime voksbehandlinger, men aftaler det i stedet med din behandler, når du ankommer til din tid i klinikken.