Bryn & Vipper

Bryn og vipper

Bryn & Vipper i København

– få flotte bryn og fyldige vipper
Trænger dine bryn og vipper til at blive frisket op? Både farvning af bryn og vipper, samt retning af bryn kan være den enkle løsning, der gør hele forskellen – og så tager behandlingen ikke særlig lang tid.

Afblegning af bryn 150,00 kr.
Book online her
Farvning af bryn 100,00 kr.
Book online her
Farvning af bryn inkl retning af bryn 190,00 kr.
Book online her
Farvning af vipper 150,00 kr.
Book online her
Farvning af vipper inkl bryn 299,00 kr.
Book online her
Formning af bryn 149,00 kr.
Book online her
Retning af bryn 129,00 kr.
Book online her


Bestil tid via tlf.
Mobil: 30303064
Hovednr.: 32205098

Åbningstider

Mandag  (lige uger*)

14:00 – 18:00*

Tirsdag

10:00 – 19:00

Onsdag

10:00 – 19:00

Torsdag

10:00 – 19:00

Fredag

10:00 – 19:00

Lørdag

10:00 – 16:00

Søndag

Lukket

Flotte bryn og fyldige vipper

Hos La Petite Clinique tilbyder vi professionel farvning af dine vipper og bryn, samt retning af dine øjenbryn. Vi ved, hvor meget dine øjenvipper og øjenbryn betyder for dit ansigt, hvorfor vi altid tilbyder en farvning og retning som passer til lige præcis din ansigtsform. På den måde er du garanteret et resultat som bliver så naturligt som muligt.
Spar mascaraen væk og få naturligt udseende med pæne bryn, der blender helt naturligt ind. Du vil opleve at behandlingen giver dig et naturligt og frisk løft, der vil få dig til at føle dig smukkere i flere uger efter behandlingen.

Prøv også
Hårfjerning på kroppen med
 » sugaring «
Hårfjerning i ansigtet med » threading «

Farvning af vipper og bryn

Farvning af både vipper og bryn kan være med til at give dit udseende et visuelt løft. Det kan være, at du har meget lyse øjenbryn og gerne vil fremhæve dem en smule, eller at brynene skal fremstå mere markante. Vi vælger altid en farve til dine bryn som komplimenterer din naturlige glød – og selvfølgelig altid i samråd med dig. Så er vi sikre på, at resultatet bliver flot og naturligt – præcis som du fortjener!

Farvning af vipper er til dig, som har meget lyse øjenvipper. Farvningen giver dig naturligt udseende øjenvipper, således du er fri for at bruge mascara i flere uger. Få evt. farvet dine vipper lige inden en ferie, så du er fri for mascara, der løber efter du har været en tur i vandet. En super populær behandling hos La Petite Clinique.

Farvningen af både vipper og bryn er fuldstændig smertefri. Behandlingen foregår ved, at du ligger med helt lukkede øjne, mens kosmetologen påfører farven på enten dine bryn og vipper. Når farven har siddet længe nok skylles den af og herefter kan du øjeblikkeligt se forandringen.

Retning af bryn

Dine øjenbryn danner rammen om dit ansigt og er med til at give dit ansigt karakter. Der findes ingen entydig opskrift på de perfekte bryn, fordi formen ændrer sig fra ansigt til ansigt. For nogle er det pænest med små tynde bryn, hvor det til andre klæder dem bedst med bredere og måske længere øjenbryn. Vi kan rette dine bryn til, så de følger øjenbrynets naturlige form og dermed også passer til din ansigtsform.

Book tid til farvning og retning af bryn og vipper i København
Skal du have farvet dine vipper og bryn eller rettet dine bryn med threading i København, så book en tid online eller besøg vores klinik i Sølvgade 20. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder. Vores personale sørger for en farvning og retning af bryn, der passer naturligt til dit ansigt.